Velkommen til ditt nye hjem på Tårnåsen Torg.

Tårnåsen Torg er et moderne prosjekt som er nøye tilpasset den omkringliggende bebyggelsen i et etablert nabolag. Det vil blant annet bli felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt. Det skal etableres nytt handelstorg mot Valhallaveien og vil bli knyttet sammen med boligene via en bred atriumstrapp og en passasje som vil gå mellom boligene og direkte ut til marka. Mellom byggene blir det ulike soner og hyggelige gårdsrom. Det er heis i alle bygg. Det blir parkering i garasjekjeller.

Første byggetrinn er Felt Nord og består av tre bygninger. Første salgstrinn i Felt Nord består av 34 leiligheter i Bygg B5. Leilighetstypene varierer fra romslige 2- til 5-roms leiligheter og det har vært særlig fokus på planlegging av gode og lyse oppholdsrom. Stue/kjøkken er det rommet vi oppholder oss mest i og her er det fokus på gode tidløse løsninger som skaper hverdagslykke for store og små. Tårnåsen Torg vil bestå av totalt 137 leiligheter fordelt på flere bygg.

Meld interesse

Med alt du trenger rett i nærmiljøet…

På Tårnåsen Torg får du marka med flotte tur- og rekreasjonsområder, skiløyper og flere småvann rett utenfor døren. Ro i sjelen og en aktiv hverdag.

Lev lettvint-livet på Tårnåsen Torg øverst på Tårnåsen. I dette attraktive og veletablert boligområdet skal vi nå bygge ca. 140 nye leiligheter med marka og alt du måtte trenge i hverdagen en liten spasertur unna.

Nye Tårnåsen senter vil by på et utvalg av daglige servicetilbud som matbutikk og for øvrig miks av servering og andre forretninger. Kolbotn Torg med 50 butikker er en rask biltur unna.

Området har et godt kollektivtilbud med hyppige bussavganger og ekspressforbindelse til Oslo sentrum, samt nattbuss i helgene. Det er kort vei til Kolbotn stasjon med god togforbindelse i retning Oslo og Ski.

Løypenett mot Østmarka og til turområdet på Grønnliåsen starter like ved tomten. Et eksempel er historiske Kongeveien med mange flotte utsiktspunkter og flere koselige bålplasser.

Branntårnet på toppen av Grønliåsen er en fin søndagstur i skogen. Fra Branntårnet har du fantastisk utsikt over marka og fjorden.

Kolbotnvannet er også en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant. Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter.

Sofiemyr kan friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well, et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud. På Greverud finner du en flott 18-hulls golfbane. På Ingierkollen er det både slalåmsenter og tennisanlegg.

Legg gjerne badeturen til Ingierstrand, et paradis ved Bunnefjorden, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske.

Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, Hvervenbukta, kino og bowlinghall.

Bilder fra nærområdet

Beliggenhet

Å bo smart og sentralt rett ved vakre naturomgivelser er nesten for godt til å være sant. Men bare nesten.

Det er to buss stasjoner rett i nærheten av Tårnåsen Torg, Høyås og Tårnåsen. Fra stasjonene kan du ta buss nr. 81. I tillegg kan du ta buss nr. 82E og 83 fra Høyås og være fremme på Jernbanetorget på ca. 35 minutter. I rushtiden går buss nr. 81 hvert 5. minutt. Kolbotn togstasjon er ca. 1,5 km unna. Bor du på Tårnåsen trenger du faktisk ikke bil.

Det er flere barnehager i nærheten. De to nærmeste er Augestad og Gimleveien barnehage. Området sokner til Tårnåsen skole, som ligger en kilometer unna. Nærmeste videregående skole er Roald Amundsen og Bjørnholt videregående skole.

Vi kart

Meld interesse

Kontakt megler