Velkommen,
stig inn…

Leilighetene i Tårnåsen Torg består av 2 til 4-roms med gode romløsninger.

Byggenes form og plassering gir spesielt gode lysforhold. Dette vil særlig gjelde for hjørneleilighetene, som vil få lys inn fra flere vinkler. Boligenes layout er designet av velrenommerte A-LAB og i dette prosjektet vil du også kunne sette ditt helt eget preg på din egen bolig. Vi tilbyr kostnadsfrie tilvalg i form av tre ulike kjøkkenfronter forhåndsdefinert av utbygger.

Kjøkkenet er det rommet vi oppholder oss mest i og et lyst, tidløst kjøkken skaper hverdagstrivsel for små og store. Kjøkkeninnredning leveres fra en anerkjent leverandør, Sigdal, HTH eller tilsvarende og hvitevarer leveres av Siemens, Bosch eller tilsvarende leverandør. Det blir oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys), induksjonstopp og stekeovn i stål/sort utførelse. Som kjøper av Tårnåsen Torg, kan det kan velges mellom tre ulike kjøkkenfronter i hvit utførelse.

Oppvarming skjer via lun og behagelig vannbåren gulvvarme og som standard leveres hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett. Det er stor forskjell på å ha et sted og bo og å ha et hjem. I Tårnåsen Torg vil du kunne kjenne på den virkelig gode hjemmefølelsen.

Velkommen inn!

Se flere illustrasjoner

Meld interesse

Kontakt megler